*Nettavisen* Sport.

Bekrefter van Persie-bud

Foto: PAUL ELLIS / AFP / NTB scanpix

Sir Alex Ferguson innrømmer at United har lagt inn bud på Arsenal-stjernen.

20.07.12 19:27

Sir Alex Ferguson bekrefter at Manchester United la inn bud på Robin van Persie.

Budet ble, i likhet med Manchester City og Juventus sine forsøk på å hente nederlenderen, avslått.

- Arsenal har tydeligvis gått ut med at vi har lagt inn et bud på ham, sier Ferguson til MUTV.

Bekrefter bud
Skotten virker ikke veldig tilfreds med at Arsenal har vært åpne om budet.

- Vi prøver å holde forhandlinger for oss selv til det øyeblikket vi er enig om en avtale. Det er ikke vits i å snakke om noe som kanskje ikke vil skje.

- Det er flere klubber som er interessert i spilleren. Vi har vist interesse, og det er der vi står for øyeblikket, sier Ferguson.

Vil ha 30 millioner
Van Persies kontrakt med Arsenal går ut etter kommende sesong og han har uttalt at han ikke ønsker å forlenge sitt opphold på Emirates.

- Jeg har tenkt lenge og nøye på dette og har kommet fram til at jeg ikke vil forlenge kontrakten min. Finansielle betingelser har ikke blitt diskutert, ettersom det ikke er min prioritet i det hele tatt, skrev van Persie på sin hjemmeside etter å ha vært i møte med Arsène Wenger.

- På grunn av min respekt for Mr. Wenger, spillerne og fansen, vil jeg ikke gå i detaljer, men dessverre har det blitt klart at vi er uenige på mange punkter om hvordan Arsenal skal styres i framtiden, skrev han videre.

Det antas at Arsenal ikke er villig til å slippe van Persie for noe mindre enn 20 millioner pund og håper å få opp mot 30 millioner for sin stjernespiller.

Van Persie, som scoret 41 mål forrige sesong, er ikke med når Arsenal reiser til Asia for å forberede seg til den kommende sesongen lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.