*Nettavisen* Sport.

Bekreftet: Agger ferdig i Liverpool

TIL DANMARK: Daniel Agger. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Blir ny lagkamerat med Fredrik Semb Berge.

30.08.14 13:37

Midtstopperen forlater dermed Liverpool for å fortsette karrieren i danske Brøndby, melder Liverpool på egen hjemmeside.

- Liverpool har vært en stor del av livet til meg og familien min i lang tid, og det er ekstremt vanskelig å forlate klubben, sier midtstopperen til Liverpoolfc.com.

- Et riktig steg
Overgangen til den danske klubben er permanent.

- Muligheten dukket opp for å returnere til Brøndby, og på dette stadiet av karrieren min føles det som et riktig steg, sier han.

Midtstopperen avslører samtidig at det kun er Brøndby som kunne lokke ham vekk.

- Jeg ville ikke ha forlatt denne klubben for å dra til en annen klubb enn Brøndby, og det har jeg bevist via handlingene mine de siste sesongene, der jeg har avslått mange tilbud fra andre klubber i Premier League og Europa, sier han.

I Brøndby blir han ny lagkamerat med Fredrik Semb Berge, og trolig vil de to danne stopperpar sammen.

- Elsker Liverpool
Liverpool-manager Brendan Rodgers har jobbet med Agger i to sesonger. Han sier følgende om lørdagens nyhet:

- Vi ønsker Daniel og familen alt det beste for fremtiden. Jeg har diskutert Liverpool-fremtiden med ham, og jeg vet at avgjørelsen er tatt etter grundig refleksjon og ettertanke. Daniel elsker Liverpool og supporterne her, og har en unik tilknytning til dem, sier Rodgers.

Agger har spilt 175 Premier League-kamper for Liverpool siden overgangen i 2006. Totalt har han spilt 232 kamper og scoret 14 mål. I løpet av Liverpool-karrieren løftet han ett trofé, da klubben vant ligacupen i 2012.

- Jeg vil takke supporterne for den utrolige støtten de har gitt meg, sier 29-åringen.

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.