RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekreftet: Dette blir Bob Bradleys neste jobb

TIL FRANKRIKE: Bob Bradley fortsetter, som ventet, trenerkarrieren på fransk grunn.
TIL FRANKRIKE: Bob Bradley fortsetter, som ventet, trenerkarrieren på fransk grunn. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Overtar klubb på nivå to i Frankrike.

Etter lengre tid med mange rykter, er det nå offentliggjort at Bob Bradley fortsetter trenerkarrieren i fransk fotball.

Som tidligere rapportert, blir Le Havre neste stopp for 57-åringen. Dette bekreftes av den franske klubben selv. Bradley-ansettelsen blir dog ikke offisielt presentert før torsdag.

Den tidligere Stabæk-treneren har undertegnet en toårsavtale med Le Havre. Klubben ligger for tida på fjerdeplass i Ligue 2.

Denne sesongen klarte amerikaneren, på imponerende vis, å lede Stabæk til bronse i Tippeligaen og semifinale i cupen.

Bradley vant Nettavisens pris for årets trener i Tippeligaen i 2015. Han har vært ryktet bort fra Stabæk i lengre tid, og at partene kom til å skille lag ble endelig bekreftet ved sesongslutt.

Les mer: Bradley kikker alltid opp på tribunen under kamp

- Vi er først og fremst stolte over å kunne ønske Bob Bradley velkommen til HAC. Gjennom sin vellykede karriere, som har vært preget av suksess, har Bob demonstrert gode lederegenskaper i USA, Egypt og Norge, sier klubbpresident Vincent Volpe til Le Havres nettsted.

Selv tar Bradley sikte på å føre klubben tilbake til det øverste nivået i Franrike, Ligue 1.

- Årsaken til at jeg kommer hit, er at dette blir en ny utfordring i karrieren min. I det siste har jeg hatt denne typen utfordringer, særlig i Egypt og Norge. Lederne (i Le Havre, red. anm.) har vist stor motivasjon for å oppnå resultater på lang sikt, og dette deler jeg med dem, sier Bradley i den samme kunngjøringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere