RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TAKK FOR NÅ: Radamel Falcao tok farvel med Old Trafford-publikummet i sin siste hjemmekamp, og søndag kom bekreftelsen på at spissen ikke fortsetter i United neste sesong.
TAKK FOR NÅ: Radamel Falcao tok farvel med Old Trafford-publikummet i sin siste hjemmekamp, og søndag kom bekreftelsen på at spissen ikke fortsetter i United neste sesong. Foto: Nigel French (Pa Photos / NTB scanpix)

Bekreftet: Falcao forlater United

Sist oppdatert:
Colombianerens dager i klubben er talte.

Radamel Falcao får ikke fortsette i Manchester United etter at låneavtalen med Monaco utløpte etter sesongen, som ble avsluttet søndag.

Det bekrefter klubben på sine nettsider.

Den colombianske superspissen ankom Manchester på siste dag av overgangsvinduet sist sommer, og det var forventet store ting fra den tidligere Porto- og Atletico Madrid-spilleren.

29-åringen ble imidlertid ikke noe annet enn en gigantisk skuffelse og noterte seg for usle fire scoringer i løpet av sine 29 opptredener i den røde trøya.

Louis van Gaal sender avgårde følgende avskjedsmelding til sin leiesoldat.

- Falcao er en profesjonell fyr og et godt menneske. På vegne av meg selv og alle andre i klubben, vil jeg ønske ham lykke til i fremtiden, står det i uttalelsen på klubbens hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere