Bekreftet: Falcao forlater United

TAKK FOR NÅ: Radamel Falcao tok farvel med Old Trafford-publikummet i sin siste hjemmekamp, og søndag kom bekreftelsen på at spissen ikke fortsetter i United neste sesong.

TAKK FOR NÅ: Radamel Falcao tok farvel med Old Trafford-publikummet i sin siste hjemmekamp, og søndag kom bekreftelsen på at spissen ikke fortsetter i United neste sesong. Foto: Nigel French (Pa Photos / NTB scanpix)

Colombianerens dager i klubben er talte.

24.05.15 22:49

Radamel Falcao får ikke fortsette i Manchester United etter at låneavtalen med Monaco utløpte etter sesongen, som ble avsluttet søndag.

Det bekrefter klubben på sine nettsider.

Den colombianske superspissen ankom Manchester på siste dag av overgangsvinduet sist sommer, og det var forventet store ting fra den tidligere Porto- og Atletico Madrid-spilleren.

29-åringen ble imidlertid ikke noe annet enn en gigantisk skuffelse og noterte seg for usle fire scoringer i løpet av sine 29 opptredener i den røde trøya.

Louis van Gaal sender avgårde følgende avskjedsmelding til sin leiesoldat.

- Falcao er en profesjonell fyr og et godt menneske. På vegne av meg selv og alle andre i klubben, vil jeg ønske ham lykke til i fremtiden, står det i uttalelsen på klubbens hjemmeside.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.