*Nettavisen* Sport.

Bekreftet: Paulinho klar for Tottenham

Foto: Twitter

Men ikke alle Tottenham-spillerne vet hvem han er.

06.07.13 13:53

Lørdag bekrefter Tottenham på Twitter at Paulinho er klar for klubben.

Brasilianeren fortalte pressen forrige uke at han er solgt til Tottenham, og nå bekrefter også Premier League-klubben at de har kjøpt den brasilianske landslagsspilleren.

- Jeg er veldig glad for å ha signert for Spurs. Det er stort for min karriere å være hos en så stor klubb som Tottenham, sier Paulinho til klubben.

Ifølge BBC skal Tottenham ha betalt nesten 17 millioner pund for Paulinho, noe som er klubbrekord.

Paulinho blir hentet fra den brasilianske klubben Corinthians. Han står oppført med 17 landskamper for Brasil, og var én av de bedre spillerne da Brasil vant prøve-VM forrige helg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fikk hjemmesiden til å krasje
Overgangen gleder trolig Tottenham-fansen, som har ventet hele uken på at klubben skulle bekrefte kjøpet.

Paulinho bekreftet nemlig selv at han var på vei til Tottenham allerede forrige uke, men en bekreftelse fra Spurs har latt vente på seg.

Lørdag kom imidlertid nyheten alle Tottenham-fans ventet på. Det er tydeligvis mange som vil lese om Tottenhams nyeste signering. For mange, skal vi tro Tottenhams hjemmeside. For stor pågang har nemlig gjort at deler av klubbens hjemmeside har krasjet. Det jobbes imidlertid for å få fikset problemet.

- Jeg kjenner ikke til ham
Men når Paulinho møter opp på Tottenhams treningsfelt kan han ikke regne med å bli kjent igjen av samtlige nye lagkamerater.

Tottenham-back Benoit Assou-Ekotto visste ikke hvem Rafael van der Vaart var da nederlenderen kom til Tottenham fra Real Madrid i 2010. Nå innrømmer han også at han ikke vet hvem Paulinho er.

- Jeg vet ikke hvordan han ser ut. Jeg kjenner ikke til ham, jeg følger ikke med på sånne nyheter. Det er akkurat som for tre år siden da Rafael van der Vaart var her på trening. Jeg sa hei til ham, men jeg visste ikke at det var Rafael van der Vaart, sier Assou-Ekotto til Goal.com.

- Jeg forstår ikke folk som ikke forstår meg. De fleste tar ikke med seg jobben hjem. Det er det samme med meg, forklarer kameruneren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images / All Over Press

- Champions League er målet
Flere engelske aviser har i sommer hevdet at Assou-Ekotto kan være på vei bort fra White Hart Lane, men venstrebacken virker å være innstilt på å hjelpe Tottenham tilbake til Champions League.

- Målet er å komme til Champions League. Det er verdens beste turnering. Vi mistet fjerdeplassen på grunn av ett poeng forrige sesong, derfor håper jeg at vi nå kan få til en bedre start på sesongen. Forrige sesong startet vi ganske dårlig, forklarer Assou-Ekotto.

- Denne sesongen må ha 200 prosent fokus, sier Kameruneren.

Tottenham møter Crystal Palace borte i første serierunde 17. august.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.