RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekreftet: Rösler ny Leeds-manager

NY JOBB: Uwe Rösler er klar for Leeds.
NY JOBB: Uwe Rösler er klar for Leeds. (Leeds UNited F.C)
Sist oppdatert:
Tyskeren har fått ny jobb.

Den tidligere Lillestrøm, Viking og Molde-treneren Uwe Rösler ble onsdag bekreftet som ny manager i den engelske klubben Leeds.

Leeds spiller for tiden i The Championship.

Ryktene om at Rösler skulle få jobben begynte for alvor å svirre tirsdag og allerede onsdag ettermiddag ble tyskeren presentert i jobben.

Rösler har stått uten jobb siden han fikk sparken i Wigan.

Rösler blir den fjerde manageren i Leeds under den eksentriske eieren Massimo Cellino. Han overtok klubben i april i fjor og har hatt Dave Hockaday, Darko Milanic og Neil Redfearn til å lede laget siden.

Tyskeren overtar etter sistnevnte.

Leeds er en svært tradisjonsrik engelsk klubb og vant ligaen tilbake i 1992. De siste årene har imidlertid vært tunge for klubben.

Etter nedrykket fra Premier League i 2004 har klubben vært helt nede i League One, men oppholdt seg i Championship siden 2010.

Den inneværende sesongen endte klubben som nummer 15.

Uwe Rösler på sin side er kanskje best kjent fra tiden i Manchester City som spiller. Han hadde også et opphold i Southampton. I 2002 signerte han for Lillestrøm i Tippeligaen og ble senere trener i samme klubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere