RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekreftet: Tre mann uønsket i City

PÅ VEI BORT: Micah Richards er ikke med i Manchester Citys tropp denne sesongen.
PÅ VEI BORT: Micah Richards er ikke med i Manchester Citys tropp denne sesongen. Foto: Hannah Foslien (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nå kan de bli solgt i løpet av de neste 48 timene.

Siden Manchester City ble rik på oljemilliarder har det kommet klassespiller etter klassespiller inn porten i den lyseblå delen av industribyen.

Yaya Toure, Sergio Agüero, David Silva, Samir Nasri, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Stevan Jovetic og Edin Dzeko er noen av de mange stjernene.

Med en så bred og stor tropp er det naturlig at noen faller utenfor og nå bekrefter klubben at tre mann ikke lenger er med i Citys planer.

Disse er nå tilgjengelig på overgangsmarkedet. Det bekrftet manager Manuel Pellegrini på en pressekonferanse fredag.

- Vi får se hva som skjer de neste 48 timene. De har fått beskjed om at de ikke er i troppen. Vi har nok med spillere, sier manager Manuel Pellegrini.

14-åring
Blant dem finner vi  Micah Richards, som lenge ble ansett som en av klubbens største talent, og han var svært populær blant fansen.

Han debuterte for A-laget i 05/06-sesongen og spilte regelmessig Premier League-fotball fram til 11/12-sesongen. De to siste årene har imidlertid vært tunge for mannen som nå er 26 år gammel. Han har kun spilt ni ligakamper.

Sist sesong var han på banen kun to ganger i Premier League.

26-åringen har 13 landskamper, men det spørs om utviklingen nå har stoppet opp såpass mye at det kan bli vanskelig å komme tilbake til et slikt nivå.

Richards kom til City som 14-åring.

Også Scott Sinclair, som ble hentet til City fra Swansea i 2012, er utelatt fra klubbens tropp denne sesongen. Han har vært en stor flopp i lyseblått.

Sinclair har knapt kommet på banen siden overgangen. Den anvendelige angriperen imponerte i Swansea, men virker også ha stagnert som et resultat av manglende spilletid. Sinclair har også en fortid i Chelsea.

Svenske
Den siste som er utelatt av Citys tropp denne sesongen er svenske John Guidetti. Spissen har imponert på lån, i blant annet Feyenoord, men har aldri vært i nærheten av å etablere seg hos Manchester City.

I 2011/12-sesongen lagde han 20 mål på 23 ligakamper i Nederland.

I vår var han lånt ut til Stoke og fikk seks innhopp der. 22-åringen har imidlertid slitt mye med skader, noe som har påvirket utviklingen hans.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere