*Nettavisen* Sport.

Bellamy vurderer å legge opp

Foto: Phil Noble/REUTERS

Waliseren kan bli vraket i Manchester Citys 25-mannstropp.

10.08.10 20:04

Craig Bellamys framtid i Manchester City er høyst usikker. Waliseren er langt fra noen favoritt hos Roberto Mancini, samtidig som klubben håper å forsterke angrepet i sommer.

Siden hver Premier League-klubb kun kan registrere 25 spillere i ligatroppen denne sesongen, spøker det for at Bellamy kan havne helt utenfor fotballen til høsten.

- Med de nye reglene har det ikke noe å si hvor godt jeg trener, eller om holdningen min er god. Jeg kan fortsatt risikere å ikke bli registrert, sier Bellamy ifølge Sky Sports.

- Vurderer full stopp
Selv om Bellamy er walisisk - og slik sett kunne fylt på med kvoten av hjemlige spillere som trengs - har Citys transferaktivitet i sommer tydet på at de ikke vil satse på 31-åringen.

- Jeg føler fortsatt at jeg har noe å bidra med, men om jeg ikke kommer med i 25-mannstroppen, da vurderer jeg full stopp, eller i det minste å vurdere de mulighetene jeg har nøye, sier han.

- Jeg tror det vil bli veldig tungt å bli vraket, for jeg trives godt i Manchester City. Jeg føler at jeg har vist det med min lojalitet.

- Sa nei til Wolfsburg
Tottenham er en av flere klubber som har jaktet hissigproppen i sommer, men londonklubben vil hest få til et lån. Bellamy forteller at han allerede har takket nei til et tilbud fra en annen klubb.

- Jeg har hatt et par muligheter. jeg takket nei til Wolfsburg, for jeg har ikke noe lyst til å reise til Tyskland. Jeg får se hvilke andre muligheter jeg har. jeg ønsker å spille fotball.

Transfervinduet stenger natt til 1. september, og har ikke Bellamy funnet seg en ny klubb innen da, samt ikke har blitt registrert i Citys tropp, står han uten alternativer fram til januar.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.