Gå til sidens hovedinnhold

Bellamy vurderer å legge opp

Waliseren kan bli vraket i Manchester Citys 25-mannstropp.

Craig Bellamys framtid i Manchester City er høyst usikker. Waliseren er langt fra noen favoritt hos Roberto Mancini, samtidig som klubben håper å forsterke angrepet i sommer.

Siden hver Premier League-klubb kun kan registrere 25 spillere i ligatroppen denne sesongen, spøker det for at Bellamy kan havne helt utenfor fotballen til høsten.

- Med de nye reglene har det ikke noe å si hvor godt jeg trener, eller om holdningen min er god. Jeg kan fortsatt risikere å ikke bli registrert, sier Bellamy ifølge Sky Sports.

- Vurderer full stopp
Selv om Bellamy er walisisk - og slik sett kunne fylt på med kvoten av hjemlige spillere som trengs - har Citys transferaktivitet i sommer tydet på at de ikke vil satse på 31-åringen.

- Jeg føler fortsatt at jeg har noe å bidra med, men om jeg ikke kommer med i 25-mannstroppen, da vurderer jeg full stopp, eller i det minste å vurdere de mulighetene jeg har nøye, sier han.

- Jeg tror det vil bli veldig tungt å bli vraket, for jeg trives godt i Manchester City. Jeg føler at jeg har vist det med min lojalitet.

- Sa nei til Wolfsburg
Tottenham er en av flere klubber som har jaktet hissigproppen i sommer, men londonklubben vil hest få til et lån. Bellamy forteller at han allerede har takket nei til et tilbud fra en annen klubb.

- Jeg har hatt et par muligheter. jeg takket nei til Wolfsburg, for jeg har ikke noe lyst til å reise til Tyskland. Jeg får se hvilke andre muligheter jeg har. jeg ønsker å spille fotball.

Transfervinduet stenger natt til 1. september, og har ikke Bellamy funnet seg en ny klubb innen da, samt ikke har blitt registrert i Citys tropp, står han uten alternativer fram til januar.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her