RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bendtner beordret til løpetrening alene

Nicklas Bendtner er forvist fra Wolfsburg-trening i håp om at han vil forbedre kondisjonen
Nicklas Bendtner er forvist fra Wolfsburg-trening i håp om at han vil forbedre kondisjonen Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Nicklas Bendtner ble søndag og mandag forvist fra Wolfsburg-trening og måtte ha kondisjonstrening alene. Det skal spissen være lite fornøyd med.

Dansken fikk lite spilletid for Wolfsburg i fjor, men har benektet at han vil bort fra Bundesliga-klubben.

Veien til mer spilletid er ifølge trener Dieter Hecking å forbedre utholdenheten. Derfor har Bendtner blir kommandert til løpetrening, mens resten av troppen har trent vanlig. Det skal 27-åringen være svært misfornøyd med.

– Jeg vet ikke om han forstår det, men jeg håper at han innser at det er godt for ham. Han kan virkelig bruke det til å bli bedre, sa Hecking.

Treneren har ikke vært fornøyd med spissens form i sesongoppkjøringen, men har fortsatt tro på Bendtner.

– Det er høye krav hvis man skal spille hos oss, og jeg synes at Niklas spesielt i treningskampen i Amsterdam ikke levde opp til det. Han var den eneste som tydelig falt igjennom. Jeg vil ha han på ett annet nivå, så han blir anerkjent på laget, sa Hecking. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere