*Nettavisen* Sport.

Bendtner nærmer seg ny klubb

TIL VILLA? Nicklas Bendtner nærmer seg en overgang til Aston Villa. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Kan komme til enighet denne uken

Nicklas Bendtner fikk ikke fornyet tillit i Arsenal-drakten og siden sesongslutt har den danske spissen jaktet ny klubb. Nå ser det ut til at det går mot en løsning.

Etter det danske Berlingske Tidende (BT) erfarer, er nemlig Bendtner svært nære å signere for Premier League-klubben Aston Villa. De tror en avtale kan komme i havn i løpet av denne uken.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier Bendtner-agent Tom Brookes.

BT har imidlertid støtte fra andre kilder. Også BBC melder at dansken er svært nær å signere for en ny klubb.

I og med at Bendtner er klubbløs, kommer han eventuelt vederlagsfritt inn portene på Villa Park. Birmingham-klubben har jaktet en spiss etter at begge deres førstevalg Christian Benteke og Libor Kozak har vært plaget med langvarige skader. Samtidig har også Villa-manager Paul Lambert sett at Darren Bent , som var utlånt til Fulham forrige sesong, ser ut til å være over toppen. Dette har åpnet for at Bendtner kan være nestemann inn i spissrekka til Lambert.

Nicklas Bendtner har vært Arsenals eiendom siden 2005. Avbrutt av tre låneopphold rakk 26-åringen å score 24 mål på 106 opptredener for London-klubben. (ANB)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag