Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bendtner sørget for råsterk dansk seier

SCORET TO: Danmark-spiss Nicklas Bendtner.
SCORET TO: Danmark-spiss Nicklas Bendtner. Foto: Marko Djurica (Reuters / NTB scanpix)
Den utskjelte spissen scoret to ganger.

SERBIA - DANMARK 1-3:

Nicklas Bendtner scoret to ganger og Simon Kjær en gang. Det ga danskene en klar 3-1 seier over Serbia etter å ha ligget under med 0-1 til pause.

Danskene fikk den verst mulige åpningen på kampen da serberne scoret etter bare fire minutter på den nærmest folketomme banen. I åpningen virket det nesten som om det ikke hadde gått opp for danskene at det sto om viktige EM-poeng.

Nemanja Gudelj hoppet over en tverrpasning, noe som førte til at hele det danske forsvaret hoppet på den finten, og dermed kunne Zoran Tosic lett gjøre 1-0.

Serberne holdt også på å score på en straffe, men Kasper Schmeichel holdt danskene inne i kampen med en utrolig beinparade, og dermed slapp danskene med skrekken i åpningen av kampen.

Danskene kom bedre og bedre med i kampen etter hvert, og midtveis i omgangen begynte de å irritere serberne, men det løsnet ikke før i annen omgang.

Danskene avsluttet første omgang i føringen og fortsatte presset sitt etter pause. Nicklas Bendtner klarte å utligne etter en times spill etter at han hadde misset på et par gode muligheter. Deretter gjorde Simon Kjær 2-1, før Bendtner var frempå igjen og fastsatte sluttresultatet til 3-1. Det ble en magisk aften for danskene og en svært fortjent seier, selv om det ikke ville seg helt for de danske spillerne i begynnelsen av kampen. (©NTB)


Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!