Benitez: - Portsmouth drøyde fra start

Foto: (Scanpix/REUTERS)

Liverpool maktet bare 0-0 hjemme mot Portsmouth i Premier League onsdag. De rødes manager vil ikke gi egne spillere skylda for poengtapet.

30.11.06 07:17

Liverpool - Portsmouth 0-0:

Harry Redknapps Portsmouth plukker poeng jevnt og trutt, noe som har gjort laget fra sørkysten til et topplag. Onsdag fikk de blå med seg ett poeng fra Anfield.

- Drøying
Liverpool-sjef Rafa Benitez er ikke begeistrert over måten Pompey røver poeng på.

- De forsøkte å drøye tiden fra start, og da blir det opp til dommeren om han tillater slikt, sier spanjolen til BBC.

Benitez vil ikke gi spillerne skylda for at de ikke klarte å score på Anfield:

- Man kan ikke si noe på spillernes innsats, de forsøkte alt de kunne - men Portsmouth brøt opp spillet vårt hele tiden. Men når du jobber så hardt som vi gjør og ikke får mål, da er det skuffende.

Fornøyd
Portsmouth-sjef Redknapp var langt mer fornøyd etter poengdelingen.

- Det er første gang jeg tar med meg noe fra Anfield, så jeg er veldig glad. Vi gjorde en kjempejobb defensivt, og det endte opp med at vi ikke fikk så mye å gjøre bakover - poenget var fullt fortjent, sier Redknapp.

Trenerveteranen er delvis enig med Benitez i hans karakteristikk av Portsmouth:

- Vi var trofaste mot vår kampplan. Jeg vet at det ikke var det beste kampen Liverpool-fansen har sett, men vi hadde ikke råd til å sende alle i angrep.

Portsmouth er oppe på en imponerende tredjeplass i Premier League, med 24 poeng på 15 kamper. Liverpool står med 22 poeng på like mange oppgjør, noe som holder til en syvendeplass.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.