Gå til sidens hovedinnhold

Benitez: - Vi må bli enda bedre

Liverpool-manager Rafael Benitez var strålende fornøyd etter overkjøringen av Norwich lørdag, men forsikrer: - Vi må bli enda bedre, vi har fremdeles mye å gå på.

LIVERPOOL - NORWICH 3-0: Liverpool løftet seg stort etter den svake forestillingen mot Manchester United sist uke og vant fullt fortjent mot Norwich - selv uten skadede Steven Gerrard og Harry Kewell. Men etter kampen var Benitez (44) mest opptatt av lagets potensiale som ennå ikke er tatt helt ut.

- Lærer hele tiden

- Det som er viktig nå er å fortsette med det gode spillet, uansett hvem vi spiller mot. Jeg lærer stadig vekk nye ting om laget mitt, og vi må bli enda bedre. Vi har mye å gå på fremdeles, sa Benitez til Sky Sports etter kampen.

- Vi er ikke mer enn 60 prosent av vårt potensiale. Spesielt må vi prestere bedre når vi møter de beste lagene, sa Liverpool-manageren.

Skrøt av Alonso

Benitez tok seg også tid til å skryte av den nye midtbanespilleren Xabi Alonso (22), som han kjøpte for 120 millioner kroner fra Real Sociedad.

- Xabi er en utrolig smart spiller. Jeg er meget godt fornøyd med spillet hans og måten han har tilpasset seg på, sa Benitez.

I Gerrards fravær var Alonso den store drivkraften på midten mot Norwich. Pasningene gikk til rett spiller nesten hver gang og han viste seg som den store playmakeren foran hjmmepublikummet på Anfield.

Tror på Benitez

Selv Norwich-manager Nigel Worthington begynner å se konturene av noe stort på Anfield igjen.

- Rafael Benitez har fått inn noen virkelig gode spillere og fremtiden ser lys ut for Liverpool, sa Worthington til Sky Sports.

- Liverpool var knallgode i første omgang. Det var ren og skjær kvalitet over det de presterte. Særlig var Alonso god, og som publikummer må du være villig til å betale en dyr billettpris for å se en spiller av et slikt kaliber.

HTML EMBED
Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger