RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez: - Vi trenger fem nye spillere

(PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
- Dette tapet oppsummerer sesongen vår, sier Liverpool-manageren.

Slått ut av Mesterligaen i gruppespillet.

Slått ut av lille Reading i FA-cupen.

Slått ut av Arsenal i ligacupen.

Slått ut av Atlético Madrid i Europa League.

Og trolig ikke i Mesterligaen neste sesong.

Nei, det har ikke vært en bra sesong for Liverpool, og etter torsdagens tap i Europa League snakker Rafael Benítez rett fra levra.

-To-tre av spillerne våre har sagt at vi trenger tre, fire eller fem nye spillere. Jeg er enig i det. Målet vi slapp inn i denne kampen oppsummerer sesongen vår. Det har vært en sesong hvor alt har gått mot oss - selv om spillerne kan være stolte av innsatsen sin mot Atletico, sa spanjolen.

- Men sesongen har uansett ikke vært bra nok. Alle lag kan ha en dårlig sesong, men nå handler det om å avslutte den på rett måte - og så forberede seg til neste år.

- Jeg tror ikke tapet mot Atletico vil ha noe å si for hvor attraktive vi er for nye spillere. Liverpool er en storklubb. Det endrer seg ikke, fortsetter han ifølge the Telegraph.

Han innrømmet imidlertid igjen at han ikke vet hvor mye penger han får å rutte med i sommer. Tidligere har det blitt spekulert i at han trenger 60 millioner pund - for å ha den handlefriheten han selv ønsker.

Spørsmålet er om Benitez selv blir. Han er blitt sterkt koblet til Juventus de siste ukene, men nektet å svare på de spekulasjonene torsdag.

- Fremtiden er Chelsea (neste kamp). Etter det? Hull (årets siste kamp).

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere