*Nettavisen* Sport.

Benitez: – Ingen flere storkjøp

Foto: AFP/Scanpix

Men Liverpool håper likevel å forsterke i sommer.

Fredag ble det spekulert i at Liverpool hadde lagt inn et bud på Bayern München-stjernen Franck Ribery, men disse ryktene ble fort avkreftet av Rafael Benitez.

Spanjolen kunne også fortelle at han ikke har noen store planer om å bruke de helt store summene på nye forsterkninger i den resterende delen av sommerens overgangsvindu.

– Jeg tror ikke vi kommer til å kjøpe noen nye for svært store beløp. Men vi er fortsatt på utkikk etter noen spillere som kan passe godt inn i laget, forteller Liverpool-sjefen ifølge Sky Sports.

Vil beholde stjernene
– Jeg vil egentlig være fornøyd om vi klarer å beholde de vi allerede har her, fordi jeg mener vi ikke trenger å gjøre de helt store forandringene, fortsetter spanieren.

Så langt i sommer har Liverpool brukt store penger på å forsterke forsvaret.

Glen Johnson ankom fra Portsmouth for rundt 170 millioner kroner. I tillegg har klubben hentet inn en rekke unge talenter.

– Akkurat nå fokuserer vi bare på å forbedre den fysiske formen til spillerne, og tenker ikke på overgangsmarkedet i det hele tatt, sier Liverpool-manageren.

– Vi har kvalitet i laget, og vil sikkert få sjansen til å hente nye spillere senere.

Cattermole aktuell
Benitez kjemper for tiden en desperat kamp for å beholde Xabi Alonso og Javier Mascherano på Anfield. De to har blitt linket til henholdsvis Real Madrid og Barcelona.

Skulle én av de to forsvinne har Wigans Lee Cattermole blitt nevnt som en mulig erstatter. Sunderland har imidlertid tidligere i sommer fått avslått et bud på spilleren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag