RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez droppet skjebnemøter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Nå spekuleres det i at Liverpool-manageren kjøper seg tid – for å kunne gå til Juventus.

Rafael Benítez framtid i Liverpool er mildt sagt usikker. Ytterligere spekulasjoner om Liverpool-sjefens framtid ble det tirsdag, da det ble klart at Liverpool-sjefen to ganger den siste tida har unnlatt å møte den nye klubbformannen, Martin Broughton, til personlige samtaler.

Ifølge managerens agent er Benitez' ønske «å forbli i Liverpool og forbedre laget under nye eiere», men den manglende viljen til å møte Broughton mer enn antyder at spanjolen kraftig vurderer sin framtid på Anfield. Liverpool-sjefen gikk mandag ut og sa at han ønsket å se klubbformann Broughton «så fort som mulig», samtidig avslører BBC nå at Benitez har trukket seg fra to planlagte møter med Broughton de siste to ukene.

Riktignok har Liverpool-manageren vært opptatt med en slitsom reise til Spania i forbindelse med semifinalen i Europa League, men statskanalen hevder å vite at Liverpool-styret mener Benitez nå forsøker å kjøpe seg tid - sannsynligvis for å se an muligheten for en 30 millioner i året-kontrakt i Juventus. At Liverpool-manageren også har gått ut og forlangt at alt av innkommende penger på spillersalg skal brukes til kjøp av nye spillere bare forsterker inntrykket av at Benitezkjøper seg tid for å vurdere andre kandidater – hvorav Real Madrid også er nevnt som en mulig, ny arbeidsgiver.

Les også: Her er Benitez-kravet

Skulle spanjolen få sparken i Liverpool vil han ventelig få en kompensasjon på drøyt 100 millioner kroner fra Merseyside-klubben, så det er liten tvil om at Benitez for tiden sitter med svært gode kort på hånda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere