*Nettavisen* Sport.

Benitez får det som han vil

Foto: EPA/ Scanpix

Keeper Pepe Reina forlenger med Liverpool.

03.03.10 08:06

Selv om sesongen har vært laber for Rafa Benitez, kan han glede seg over å ha fått med Fernando Torres, Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Yossi Benayoun og Daniel Agger videre i Liverpool.

Alle disse stjernene har forlenget sine avtaler med Liverpool i løpet av det siste året.

Nå signerer også Pepe Reina en langsiktig avtale med klubben, melder lokalavisa Liverpool Echo. Det forventes at keeperen vil binde seg til Merseyside-laget ut sesongen 2014/15.

Den spanske landslagsspilleren har spilt i Liverpool siden 2005, da han forlot Villarreal. Han har hele tiden vært klar på at han ønsker å bli i klubben ut karrieren. Benitez var likevel innstilt på å få papirene i orden så fort som mulig.

Det gjør han så fort Reina kommer hjem fra landslagsopphold. Spania møter Frankrike i en treningskamp onsdag.

27-åringen ligger godt an til å vinne sin fjerde «Golden Gloves» – en pris som gis til den målvakten i Premier League som har flest kamper uten baklengsmål. Reina har vært en av Benitez’ aller største suksesser.

Med disse på plass gjenstår det kun for Benitez å forlenge med Javier Mascherano, som har vært lenket til Barcelona. Selv om de økonomiske rammene er ganske stramme, har spanjolen tro på at det skal kunne gå i orden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag