*Nettavisen* Sport.

Benitez hardt ut mot Mourinho

Foto: AP/Scanpix

- Vi var gode venner helt til vi begynte å slå Chelsea, sier Rafael Benitez om Jose Mourinho.

12.04.07 13:07

De to storklubbene møtes i semifinalen av Champions League. Chelsea-manageren har allerede fastslått at Liverpool er favoritter - siden de kun kjemper om Champions League-tittelen. Chelsea derimot kjemper om serien, fa-cupen og Champions League. I tillegg til at de vant ligacupen tidligere i år.

Men nå har normalt sindige Benitez fått nok.

- Vi var gode venner helt til vi begynte å slå Chelsea. Da forandret han seg. Sånn er det med alle toppmanagere. De er gode venner med manageren i de lagene de slår, sier spanieren.

- Men Mourinho slåss mot alle de andre managerne i topplag. Han begynte med meg igjen i går, fortsetter han.

Liverpool slo ut Chelsea i semifinalen i 2005 - da de gikk helt til topps i turneringen. I år vant Chelsea 1-0 hjemme i serien mot Anfield-laget, mens de røde vant 2-0 i returkampen.

Mourinho påstår imidlertid at revansje ikke har noe med semifinalen å gjøre.

- Hevn er ikke noe jeg tenker på. Verken i fotball eller ellers i livet. Men det er en kamp som vi ikke er favoritter i. Liverpool spiller bare i Champions League. Vi spiller i Champions League, Premier League og Fa-cupen. Vi har også spillere som er suspenderte eller har flere gule kort. Liverpools situasjon er mye bedre, sier han.

Chelsea og Liverpool møtes 25. april og 1. mai. Chelsea møter Newcastle borte rett før den første kampen, og Bolton hjemme før den andre kampen. Liverpool møter Wigan hjemme og Portsmouth borte i tilsvarende kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.