RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez hyller Chelsea-spillerne

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Manageren er strålende fornøyd etter klubbens tredje strake seier.

NORWICH - CHELSEA 0-1 :

Chelsea og den ferske manageren Rafael Benitez kom rett fra en imponerende 8-0-seier mot Aston Villa, og blåtrøyene fikk mer å juble for mot Norwich på Boxing Day.

Det endte til slutt med 1-0-seier og tre poeng til Rafael Benitez og Chelsea, som nå står med tre strake seiere i Premier League.

- Vi visste at dette var en vanskelig bane å komme til. De vant mot Manchester United og Arsenal her, og det ble tøft, men jeg er veldig fornøyd med prestasjonen spillerne gjorde. Laget viser virkelig karakter nå. Jeg er veldig fornøyd med arbeidsinnsatsen og hvordan vi fremsto på, sier Benitez ifølge BBC etter kampen.

Mata i form
Juan Mata satte inn ledermålet for bortelaget da han dundret ballen i mål med et flott langskudd fem minutter før pause. Det var også stillingen da lagene gikk til pause.

Norwich hadde en gigantisk sjanse til å utligne rett etter pause, men Grant Holt satte ballen utenfor alene med Petr Cech.

Det ble en sjansefattig andre omgang, og kampen ebbet altså ut på 0-1.

Kampens matchvinner Juan Mata har hatt en fantastisk sesong for Chelsea. Spanjolen har ifølge statistikkselskapet Opta scoret eller hatt en målgivende pasning i 14 av 16 kamper han har vært på banen denne sesongen.

Allerede har spanjolen scoret flere mål (13) enn han gjorde hele forrige sesong (12).

God Tettey
Alexander Tettey har vært glimrende for Norwich siden overgangen for Rennes, og nordmannen startet nok en gang sentralt på midtbanen for kanarifuglene. Tettey spilte nok en strålende kamp for gultrøyene, men klarte altså ikke å hindre tap på Boxing Day.

Norwich' neste kamp i Premier League kommer allerede på lørdag, da de skal spille bortekamp mot Manchester City. Chelsea møter Everton på bortebane førstkommende søndag.

Les mer om Boxing day-fotballen her.

Les flere saker fra 2012:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere