RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez hyller ny storscorer

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool ser endelig ut til å ha funnet en notorisk målscorer.

LIVERPOOL - READING 2-0: Liverpool har fostret Robbie Fowler og Michael Owen, men de senere årene har spiss etter spiss entret Anfield uten å lykkes fullt ut.

Milan Baros, Djibril Cissé og Fernando Morientes klarte ikke å overbevise manager Rafa Benitez, og i år har Liverpool fire andre spisser i stallen. Peter Crouch, hjemkomne Fowler og nye Bellamy og Kuyt må vise seg tilliten verdig.

Men en mann ser ut til å markere seg litt ekstra allerede. Dirk Kuyt imponerte i sesong etter sesong i Nederland, og har begynt å score mål i England også. Mot Reading fant Kuyt nettet to ganger. Han står nå med fem seriemål totalt.

Benitez kan ikke få fullrost sin nye angriper.

- Kuyt arbeider alltid hardt, gir mye og viser den riktige innstillingen, sa Benitez til pressen etter 2-0-seieren, ifølge Sportinglife.

- Han skaper rom for andre, og samarbeidet med Peter Crouch fungerer bra.

Liverpool slet i starten av sesongen, men ser nå ut til å ha funnet formen. På hjemmebane har det aldri vært problemer, dette var den 22. på rad uten tap.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere