RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez om Keane-salget

Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix
- En sjanse verdt å ta, sier Liverpool-sjefen.

Han fikk snaut 30 kamper og et halvt år. Så var det slutt for Robbie Keane i Liverpool. Mandag kunne han pakke kofferten og vende nesa hjem til Tottenham og London.

Tilbake sitter Liverpool - 15 millioner pund rikere, men med én spiss mindre til sesongavslutningen i serie, Mesterliga og FA-cup.

- Det var en sjanse å ta, men en sjanse som var verdt å ta med tanke på klubbens beste, sier Liverpool-manager Rafael Benitez tirsdag.

- Noen ganger lykkes rett og slett ikke gode spillere, og når det skjer så må man vurdere situasjonen og reagere raskt. Hvis situasjonen ikke er til et lags beste så er det best å ta en avgjørelse, og grunnet situasjonen i overgangsvinduet og spillerens sjanse til å dra, så måtte vi gjøre det nå, legger han til.

- Jeg må analysere ting, se ting i et større perspektiv og tenke på hva som er best for klubben, fortsetter han.

Salget betyr uansett at Liverpool ser noe tynne ut helt framme. Spesielt hvis en spiss pådrar seg en skade de neste månedene.

- Men vi har fortsatt Ryan Babel, David Ngog, Dirk Kuyt og selvfølgelig Fernando Torres. Det var en sjanse å ta, men situasjonen var ikke bra og vi var nødt til å gjøre noe. Nå gjenstår det kun å ønske Robbie lykke til. Selv om ting ikke fungerte så sto han alltid på for oss, sier Liverpool-manageren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere