Benitez om Ødegaard: - Jeg har fått et veldig bra inntrykk av ham

Rafael Benitez skryter av det norske stortalentet.

17.07.15 09:25

Real Madrid-manager Rafael Benitez sier han har latt seg imponere av Martin Ødegaard (16).

Nordmannen er sammen med resten av A-lagstroppen til Real Madrid i Melbourne i Australia i forbindelse med lagets sesonoppkjøring.

- Gode ferdigheter
Rafael Benitez, som fikk jobben som Real Madrid-manager tidligere i sommer, forteller ifølge spanske Marca at han har likt det han har sett av det norske stortalentet.

- Jeg liker veldig godt det jeg har sett. Han trener mye og er i veldig god form. Han har gode ferdigheter, han er rask, har god utholdenhet og er konsentrert, sier den nye Real Madrid-sjefen.

Utelukker ikke lån
Det er knyttet stor spenning til hva som vil skje med Martin Ødegaard når sesongen starter for fullt i august. I sommer er planen at han skal trene med A-laget, men det er usikkert om han vil få fortsette på laget med Real Madrids største stjerner til høsten.

Flere spanske og norske medier spekulerer i at det kan gå mot et utlån for den norske unggutten kommende sesong.

Ifølge Benitez, har han foreløpig ikke bestemt seg for hva de skal gjøre med den norske 16-åringen.

- Vi må ta en vurdering på hva som er best for. Vi må vurdere om han skal fortsette med oss eller om han skal prøve seg et annet sted. Det er litt tidlig å ta den avgjørelsen ennå, men inntrykket jeg har av ham er veldig bra, sier Benitez som skal ha fått spørsmål om Ødegaard fra VGs journalist.

Lørdag kan Ødegaard bli å se i aksjon for de hvitkledde fra Madrid når de skal møte Roma i en treningskamp i Australia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.