RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Benitez skuffet over Parry

Sist oppdatert:
Det dukker stadig opp urovekkende nyheter for Liverpools manager Rafael Benitez.

Liverpool Echo skriver mandag at den ene av Liverpools to amerikanske eiere - Tom Hicks - hadde to møter med Jürgen Klinsmann om jobben som manager i merseysideklubben.

Hicks ønsket å bytte ut Rafael Benitez, som denne sesongen har ledet Liverpool til semifinale i Mesterligaen for tredje gang på fire sesonger.

Det første møtet med Klinsmann ble holdt i New York. Der var også den andre eieren - George Gillett - og klubbens daglige leder Rick Parry til stede, sammen med flere medlemmer av klubbens styre.

Det andre møtet ble holdt i Hicks' hjem i California i slutten av november.

Parry sier mandag at han gjerne diskuterer sin rolle i disse samtalene med Rafael Benitez, som etter 3-1-seieren over Blackburn søndag signaliserte at han krevde å få vite mer om disse møtene.

Overfor venner skal Benitez ha innrømmet at det kom som et sjokk på ham at også Parry var til stede på møtene med Klinsmann.

Framtiden til Rafael Benitez er med andre ord svært usikker. Han blir imidlertid neppe arbeidsledig lenge dersom Liverpool skulle bestemme seg for å sparke ham. Flere spanske klubber skal ha hatt følere ute allerede.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere