RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez slår tilbake

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Spanjolen tror ikke de amerikanske eierne vet hvordan overgangsvinduene fungerer.

Liverpools manager Rafael Benitez har havnet i en aldri så liten ordkrig med klubbens amerikanske eiere Tom Hicks og George Gillett Jr.

Benitez fikk tidligere i uken beskjed om å kutte ut snakket om nye spillerkjøp og heller vinne kamper med de spillerne han har. En frustrert Benitez tok bladet fra munnen etter nedsablingen av Newcastle lørdag.

- De forstår ikke hva transfervinduet i Europa handler om. De må forstå hvor vanskelig det er å kjøpe spillere, sier Benitez til BBC Sports.

På en pressekonferanse i Liverpool torsdag, var den spanske manageren så irritert at han hintet om at han kunne være aktuell for jobben som ny engelsk landslagssjef. I desember kommer klubbens eiere til Liverpool for å snakke med sin manager.

- Vi kommer over i desember. Da er det tid for å diskutere andre temaer. Vi ba ham (Benitez) konsentrere seg om kampene som kommer. Han likte vel kanskje ikke det, sier Tom Hicks til Liverpool Echo.

3-0 borte mot Newcastle lørdag, tyder i hvert fall på at Benitez og Liverpool-laget har klart å bevare fokuset på nettopp det sportslige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere