RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez takker Gerrard for seieren

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Kaptein Steven Gerrard viser storform for Liverpool før FA-cupfinalen, noe manager Rafa Benitez satte pris på.

LIVERPOOL - ASTON VILLA 3-1: Da Aston Villa endelig hadde kjempet seg inn i kampen, slo Gerrard til. På Alonsos lave og smarte corner styrte han inn 2-1, bare tre minutter etter at Gareth Barry hadde utlignet.

Men årets spiller i England var ikke fornøyd med det. Fem minutter senere scoret han et av årets mål i Premier League. Fra rundt tretti meter dundret han til med strak vrist, og ballen føk som et prosjektil opp i krysset bak Villa-keeper Thomas Sørensen. Et kanonskudd, og sesongens tiende mål i serien for Gerrard. Totalt i alle turneringer står midtbanespilleren med imponerende 21 mål.

- Dere så det beste av Gerrard, han tok kampen til et annet nivå etter at de hadde utlignet, skrøt Benitez på pressekonferansen etterpå, ifølge Sportinglife.

- Vi må takke ham for seieren, sa en fornøyd sjef.

Rolig før pause
Andre omgang fortsatte å være underholdene, og begge lag kunne pyntet på resultatet. Barry og Angel var nære på å redusere for Villa, mens innbytter Robbie Fowler hadde en stor sjanse for vertene.

Men før pause var det rolig og sjansefattig. Fernando Morientes scoret et vakkert mål tidlig, og Liverpool hadde kontroll på kampen etter det. Bortelaget var tamme, og Milan Baros klarte aldri å true sine gamle lagkamerater i den omgangen han fikk spille.

John Arne Riise spilte 74 minutter på Liverpools venstrekant uten å lykkes i særlig stor grad offensivt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere