*Nettavisen* Sport.

Benitez tror på triumf

- Vi har slått Bayer Leverkusen, Juventus og Chelsea. Hvorfor skal vi ikke kunne slå AC Milan, sier Liverpool-manageren.

04.05.05 15:25

LIVERPOOL – CHELSEA 1-0: Rafael Benitez var forståelig nok høyt oppe etter tirsdagens triumf. Nå tror spanieren at han kan føre Liverpool helt til topps i Europa i sin første sesong på Anfield.

- Mange lag har vært favoritter mot oss denne sesongen, men vi har slått dem alle. Vi har ingenting imot å være i den situasjonen igjen, sier Benitez til Liverpools offisielle hjemmeside, liverpoolfc.tv.

I kveld følger han spent med når AC Milan skal forsvare sin 2-0-ledelse i Eindhoven i den andre semifinalen. Benitez hevder imidlertid at han tar motstanderen som den kommer.

- Hvorfor skal ikke vi kunne slå Milan? Det er selvfølgelig mulig! Spiller du finale så spiller du for å vinne, fastslår han offensivt.

Best i verden
Semifinaleseieren var en stor taktisk triumf for Benitez. Liverpool spilte en prikkfri kamp defensivt. Etterpå takket han både spillerne og det vanvittige Anfield-publikummet.

- Jeg takker både spillerne og supporterne for en veldig spesiell kveld. Når spillerne hopper opp og ned av glede i garderoben, er du bare nødt til å nyte øyeblikket. Jeg er veldig stolt

Om publikum sier Benitez følgende:

- Jeg har alltid visst at de ikke bare var best i England, men i hele Europa. Ja, i hele verden!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.