RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Benitez vil ha svar av dommersjefen

Rafael Benitez forlanger svar av dommersjefen.

Liverpools spanske manager var ikke mye fornøyd med det røde kortet Javier Mascherano fikk under kampen mot Manchester United på søndag. Nå vil manageren ha et klart svar fra Premier Leagues dommersjef Keith Hackett om hva som var årsaken.

Mascherano ble den første Liverpool-spilleren denne sesongen til å se rødt etter at han fikk to gule kort i første omgang i oppgjøret som til slutt endte med 3-0-seier til United. Det andre gule kortet fikk han for å snakke til dommer Steve Bennett etter at Fernando Torres fikk gult kort.

23-årige Mascherano kan få forlenget straff dersom det engelske fotballforbundet bestemmer seg for å statuere et eksempel i kjølvannet av deres nye ”Respect”-kampanje - en kampanje som skal øke respekten i forhold til dommerne på balløya.

- Det er viktig at vi finner en løsning på dette. I Liverpool respekterer vi spillet, vi respekterer reglene og vi respekterer dommeren, sier Benitez til Liverpools hjemmeside.

Det engelske fotballforbundet kommer til å studere TV-bildene fra kampen onsdag, for å vurdere om de skal straffe argentineren ytterligere. Mascherano er automatisk suspendert i en kamp, hvilket betyr at han går glipp av helgens oppgjør mot Everton.

Klikk her for flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere