RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez vil tilbake til Liverpool

Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
- Det hadde vært en drøm.

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez og Liverpool skilte lag i juni 2010, etter en rekke skuffende resultater og krangling med de amerikanske eiere George Gillett og Tom Hicks. Likevel har Benitez nå en drøm:

Returnere som Liverpool-manager.

Det forteller han nå, ifølge Sky Sports.

- Jeg er virkelig stolt over å ha vært manager i Liverpool, og jeg vil gjerne komme tilbake i fremtiden, sier Benitez, som vant Champions League med Liverpool i 2005.

Han følger fortsatt med på hvordan gamleklubben gjør det, og er imponert av nåværende Liverpool-manager Kenny Dalglish. Derfor har han ingen planer om å returnere til Anfield med det første.

- Man vet ikke når det kan skje, for Kenny gjør virkelig en god jobb. Det er et spørsmål om tid, og man vet aldri hva som skjer i fremtiden. Det ville ha vært en drøm å komme tilbake, og jeg ville mer enn gjerne ha gjort det, sier spanjolen.

Benitez forsikrer samtidig Liverpool-tilhengerne at han ikke kommer til å takke ja til å jobbe for noen av Liverpools rivaler.

- Jeg er profesjonell, men det er noen klubber jeg aldri kunne tenke meg å jobbe jobbe for, nemlig rivalene til Liverpool. Jeg kommer ikke til å si noen navn nå, men det er vel ikke vanskelig å tenke seg til svaret selv, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere