*Nettavisen* Sport.

Benitez vil tilbake til Liverpool

Foto: AP/SCANPIX

- Det hadde vært en drøm.

24.03.11 12:35

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez og Liverpool skilte lag i juni 2010, etter en rekke skuffende resultater og krangling med de amerikanske eiere George Gillett og Tom Hicks. Likevel har Benitez nå en drøm:

Returnere som Liverpool-manager.

Det forteller han nå, ifølge Sky Sports.

- Jeg er virkelig stolt over å ha vært manager i Liverpool, og jeg vil gjerne komme tilbake i fremtiden, sier Benitez, som vant Champions League med Liverpool i 2005.

Han følger fortsatt med på hvordan gamleklubben gjør det, og er imponert av nåværende Liverpool-manager Kenny Dalglish. Derfor har han ingen planer om å returnere til Anfield med det første.

- Man vet ikke når det kan skje, for Kenny gjør virkelig en god jobb. Det er et spørsmål om tid, og man vet aldri hva som skjer i fremtiden. Det ville ha vært en drøm å komme tilbake, og jeg ville mer enn gjerne ha gjort det, sier spanjolen.

Benitez forsikrer samtidig Liverpool-tilhengerne at han ikke kommer til å takke ja til å jobbe for noen av Liverpools rivaler.

- Jeg er profesjonell, men det er noen klubber jeg aldri kunne tenke meg å jobbe jobbe for, nemlig rivalene til Liverpool. Jeg kommer ikke til å si noen navn nå, men det er vel ikke vanskelig å tenke seg til svaret selv, sier han.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag