RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benitez ville ta ut hat trick-Baros

Sist oppdatert:
Palace øynet muligheten til ett poeng på Anfield, men klarte ikke å håndtere en friskmeldt Milan Baros.

Den tjekkiske stjernespissen sto over forrige seriekamp for Liverpool med en liten skade på baksiden av låret. Da ble det tap 0-1 mot Birmingham for de røde.

I midtuken sørget Neil Mellor for at Baros ikke var savnet, da han avgjorde ligacup-oppgjøret mot Middlesbrough.

Tilbake
Men mot Crystal Palace i Premier League var sommerens EM-toppscorer igjen i startoppstillingen.

Og det kan hjemmefansen være glade for; Baros scoret hat trick.

Baros var på hugget fra start av, og etter 25 minutter ble han tatt i skuddøyeblikket etter å ha blitt nydelig flikket igjennom.

Straffesparket var klart, og spissen satte selv sikkert inn 1-0.

Liverpool så ut til å ha kontroll på de nyopprykkede gjestene, men så dukket Jonas Kolkka opp. Finnen, som har spilt i både Nederland, Hellas og Tyskland, dundret inn utligningen på en praktfull måte noen minutter før sidebytte.

Men Milan Baros nektet å gå til pause med uavgjort. Pasningseleganten Xabi Alonso slo gjennom Harry Kewell, som la inn på tvers. Der kom Baros og skrenset inn 2-1.

Palace ga seg ikke
Crystal Palace ville likevel fortsette å være med på moroa. Tross at Chris Kirkland i hjemmelagets mål sjelden ble utfordret, klarte Iain Dowies gutter å utligne igjen. Michael Hughes fikk stå alene i feltet, og headet inn 2-2.

Liverpool presset mot slutten, men Palace så ut til å klare å stå i mot. Men Milan Baros var et konstant uromoment, og ett minutt før ordinær tid var ute slo han til igjen. Han krummet nakken og satte fart inn i feltet.

En mislykket takling og et pipeblås senere begynte Anfield-publikummet å bite negler. Straffen skulle Baros igjen ta selv, og Palace-keeper Gabor Kiraly gjorde sitt bidrag til å få tjekkeren ut av balanse.

Men dette var Milan Baros’ dag. Straffen gikk i nettet, via Kiralys hansker, og 3-2 var et faktum.

- Milan gjorde det for oss i dag, og jeg er så glad på hans vegne, sa manager Rafael Benitez etter kampen, ifølge Liverpools offisielle side.

- Han jobbet hardt fra den ene siden til den andre, og var over hele banen. Han så hele tiden farlig ut, og skapte problemer, skrøt Benitez.

- Jeg hadde faktisk tenkt til å ta ham av siden han akkurat har kommet tilbake fra skade, innrømte sjefen.

- Men han sa at det gikk bra, så vi beholdt ham på banen.

Det kan Benitez være glad for nå...


HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere