Gå til sidens hovedinnhold

Benitez ville ta ut hat trick-Baros

Palace øynet muligheten til ett poeng på Anfield, men klarte ikke å håndtere en friskmeldt Milan Baros.

Den tjekkiske stjernespissen sto over forrige seriekamp for Liverpool med en liten skade på baksiden av låret. Da ble det tap 0-1 mot Birmingham for de røde.

I midtuken sørget Neil Mellor for at Baros ikke var savnet, da han avgjorde ligacup-oppgjøret mot Middlesbrough.

Tilbake
Men mot Crystal Palace i Premier League var sommerens EM-toppscorer igjen i startoppstillingen.

Og det kan hjemmefansen være glade for; Baros scoret hat trick.

Baros var på hugget fra start av, og etter 25 minutter ble han tatt i skuddøyeblikket etter å ha blitt nydelig flikket igjennom.

Straffesparket var klart, og spissen satte selv sikkert inn 1-0.

Liverpool så ut til å ha kontroll på de nyopprykkede gjestene, men så dukket Jonas Kolkka opp. Finnen, som har spilt i både Nederland, Hellas og Tyskland, dundret inn utligningen på en praktfull måte noen minutter før sidebytte.

Men Milan Baros nektet å gå til pause med uavgjort. Pasningseleganten Xabi Alonso slo gjennom Harry Kewell, som la inn på tvers. Der kom Baros og skrenset inn 2-1.

Palace ga seg ikke
Crystal Palace ville likevel fortsette å være med på moroa. Tross at Chris Kirkland i hjemmelagets mål sjelden ble utfordret, klarte Iain Dowies gutter å utligne igjen. Michael Hughes fikk stå alene i feltet, og headet inn 2-2.

Liverpool presset mot slutten, men Palace så ut til å klare å stå i mot. Men Milan Baros var et konstant uromoment, og ett minutt før ordinær tid var ute slo han til igjen. Han krummet nakken og satte fart inn i feltet.

En mislykket takling og et pipeblås senere begynte Anfield-publikummet å bite negler. Straffen skulle Baros igjen ta selv, og Palace-keeper Gabor Kiraly gjorde sitt bidrag til å få tjekkeren ut av balanse.

Men dette var Milan Baros’ dag. Straffen gikk i nettet, via Kiralys hansker, og 3-2 var et faktum.

- Milan gjorde det for oss i dag, og jeg er så glad på hans vegne, sa manager Rafael Benitez etter kampen, ifølge Liverpools offisielle side.

- Han jobbet hardt fra den ene siden til den andre, og var over hele banen. Han så hele tiden farlig ut, og skapte problemer, skrøt Benitez.

- Jeg hadde faktisk tenkt til å ta ham av siden han akkurat har kommet tilbake fra skade, innrømte sjefen.

- Men han sa at det gikk bra, så vi beholdt ham på banen.

Det kan Benitez være glad for nå...


HTML EMBED
Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot