RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bent i shoppingtrøbbel

Foto: Nick Potts / PA
Man handler ikke julegaver upåaktet mens klubben spiller en viktig kamp i Premier League.

Oslo (ANB): Darren Bent viste ikke enorm lojalitet til Aston Villa-fansen i helga. Midt under Villas pinlige opptreden mot Liverpool på Villa Park søndag, ble han nemlig observert på julegaveshopping.

Bent var overraskende utelukket fra oppgjøret, og rapportene gikk på at han ble undersøkt på treningsfeltet søndag morgen med beskjed fra det medisinske personellet til Aston Villa om å dra hjem og hvile. Bent dro da også hjem, og ifølge ham selv begynte han å se oppgjøret fra Villa Park før han bestemte seg for heller å gjøre andre ting.

Skuffede fans
Nyhetsbyrået Press Association kontaktet redaktøren for Villas fanside Vital Villa etter at ryktene om Bents julegaveprioritering tok fart.

– Hvis Darren fikk beskjed av klubblegen om å dra hjem etter å ha blitt undersøkt, forklarer det hvorfor han ikke var på kampen. Jeg håper han er tilbake snart. Men uansett tar det seg ikke bra ut for fansen at han går på shopping mens Villa spiller kamp. Det får det til å se ut som han ikke bryr seg i det hele tatt, sier Jonathan Fear.

Også Gabriel Agbonlahor måtte stå over oppgjøret, men han ble observert på stadion. I spissduoens fravær var det unggutten Nathan Delfouneso og veteranen Emile Heskey som fikk sjansen på topp. Villa skapte svært lite på sin egen hjemmebane.

Beklaget på Twitter
Bent uttalte seg om det hele på Twitter søndag kveld.

– Ingenting er viktigere for meg enn å spille fotball. Dessverre sørget en skade for at jeg ikke kunne delta i dag (søndag). Kjedelig ikke å kunne bidra. Håper å være tilbake snart. Jeg så store deler av kampen på TV og trodde aldri at min lille handlerunde ville skape så store problemer, og det beklager jeg, skriver han.

Bent har gjort fem mål for Villa denne sesongen. Det er ventet at spissen er klar til hjemmekampen mot Arsenal onsdag. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere