RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Benzema om den nye situasjonen: - Jeg er lei!

LEI: Karim Benzema sier han er lei av å alltid bli bytte ut. FOTO: NTB scanpix
LEI: Karim Benzema sier han er lei av å alltid bli bytte ut. FOTO: NTB scanpix Foto: Francisco Seco (Ap)
Sist oppdatert:
Stjernespissen trives ikke med at han stadig vekk byttes ut.

Carlo Ancelotti fikk sparken i Real Madrid tross at han var ekstremt populær blant alle spillerne. Laget var heller ikke dårlige under hans siste sesong, det var bare Barcelona som var vanvittige gode.

Det var mange som hevet øyebrynene da det ble klart at Rafael Benitez tok over de hvite fra Madrid. Så langt ser det helle ikke ut til å være en kjempesuksess.

Real Madrid har allerede tre uavgjort i serien og det hviskes fra flere hold at flere av spillerne er misfornøyd med spanjolen.

- Det stemmer at jeg er lei av å bli byttet ut. Men jeg er rolig og fortsetter arbeidet for at jeg ikke alltid skal byttes ut, sier han videre.

Karim Benzema var lenge ryktet bort til Premier League i sommer, men ble i Real Madrid og uttalte selv at han aldri hadde planer om å forlate klubben og at han var fornøyd.

Etter 1-1-kampen mot Atletico Madrid på søndag hvor Benzema ble byttet ut på 1-0 til Real Madrid fordi Bentitez ville trygge seiren fikk fransmannen til å avsløre at han er lei situasjoen ifølge Aftonbladet.

- Han (Benitez) byttet med ut i et forsøk på å sikre resultatet med et deffensivt grep. Det er sant at dommerens elektriske skilt alltid viser nummer ni. Spør Benitez om hvorfor, sier Real Madrids nummer ni.

Bildene av en furten Benzema på benken gjorde store oppslag etter kampen mot Malmö og bare to ganger denne sesongen har han fått fullføre 90 minutter.

Real Madrid ligger på andreplass i La Liga etter sju serierunder. Benzema er toppscorer med seks mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere