Ber Bayern-spillerne skjerpe seg

- SKJERP DERE: Josep Guardiola mener Bayern Münchens spillere må holde fokus oppe.

- SKJERP DERE: Josep Guardiola mener Bayern Münchens spillere må holde fokus oppe. Foto: Matthias Schrader (AP / NTB scanpix)

- Vi trenger en umiddelbar reaksjon, sier treneren.

Siden Bayern München sikret seriegullet, har de tre kamper uten seier i Bundesligaen. Trener Pep Guardiola sier laget ikke har råd til å fortsette formsvikten.

Laget kjemper fortsatt om seier i den tyske cupen og mesterligaen.

Først ut er Ruben Yttergård Jenssens Kaiserslautern i onsdagens semifinale i cupen.

- Vi må finne tilbake til rytmen vår for utfordringene som står for tur. Mitt mål er å hjelpe laget finne formen igjen. Vi trenger en umiddelbar reaksjon, sier Guardiola.

Siden laget hans ble seriemester sju serierunder før slutt, har laget hans tapt for Augsburg og Dortmund og spilt uavgjort mot Hoffenheim.

Møter Real

Det gjenstår fremdeles fire Bundesliga-kamper, men viktigst av alt er mesterligaen. Der møter de storlaget Real Madrid. Den første kampen, i Madrid, blir spilt 23. april.

- Vi må lære leksen og snakke om en del ting. Arbeidet starter mandag med blikket mot framtiden, sier sportssjef Matthias Sammer.

Stygt tap

I lørdagens seriekamp mot Dortmund på hjemmebane tapte Bayern hele 3-0, deres største hjemmetap siden 2008.

- Vi håpet naturlig nok på en helt annen kamp foran våre egne fans. Vi klarte ikke å jobbe sammen og som et lag var vi ikke sultne nok. Vi har vært i mye bedre form tidligere i sesongen, sa midtbanestjernen Thomas Müller.

Likevel sier sportssjef Sammer det er naturlig at spillerne slipper seg litt ned i serien siden de allerede er mestere.

- Spillerne er ikke roboter. Ligaen er avgjort og vi er mestere, så det er ikke verdens ende, sier den tidligere landslagsstjernen. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag