RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber FA holde seg unna

Foto: Carl Court / AFP
Sist oppdatert:
Harry Redknapp vil ikke prate om landslagsjobben før etter sesongen.

Tottenham-manager Harry Redknapp har bedt det engelske fotballforbundet (FA) om å ikke kontakte han vedrørende den ledige jobben som landslagstrener for England før etter sesongen.

Redknapp forteller at han enda ikke har hørt noe fra FA og at han gjerne ser at det forblir slik.

- Jeg kan bare konsentrere meg om Tottenham. Jeg har ikke snakket med noen om jobben som landslagstrener for England, med unntak av journalister. Jeg ønsker bare å konsentrere meg om jobben jeg gjør her. Vi har hatt en god sesong og jeg vil ikke at spillerne skal begynne å tenke på hva jeg vil gjøre, om jeg vil dra eller om jeg vil bli. Jeg er her nå og jeg må være her til utgangen av sesongen uansett hva som skjer, sier Redknapp ifølge Independent.

- Uansett hvem de (FA) går for er det sjanser for at personen allerede er i jobb. Jeg skylder Tottenham at jeg skal konsentrere meg om klubben ut sesongen, fordi det er så mye å spille for, fortsetter Tottenham-manageren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere