RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber Liverpool kline til og bruke mer penger

BRUK PENGER! Liverpools Mario Balotelli har ikke vært en suksess. Nå ber Gery Neville Liverpool om å investere ytterligere.
BRUK PENGER! Liverpools Mario Balotelli har ikke vært en suksess. Nå ber Gery Neville Liverpool om å investere ytterligere. Foto: Adam Davy (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Gary Neville mener klubben ikke har satset skikkelig.

Den tidligere Manchester United-spilleren mener det bare er tull at Liverpool har brukt mye penger for å styrke laget etter salget av toppscorer Luis Suarez.

- Ikke i nærheten
Overfor Sky Sports begrunner han den originale påstanden slik:

KRITISK: Gary Neville.

- De solgte Suarez for 65 millioner pund og brukte rundt 100 millioner pund på fem-seks spillere. De brukte altså 40 millioner pund. Det er ikke engang i nærheten av hva de store, europeiske klubbene gjør når de satser, sier Neville.

- Når du snakker om en klubb som Liverpool, som har vunnet europeiske turneringer de siste 30 årene, og som skal bygge et nytt stadion med 65.000 seter, er ikke 40 millioner pund å satse, legger han til.

Brendan Rodgers solgte altså Suarez og erstattet ham med spillere som Adam Lallana, Emre Can, Alberto Moreno, Lazar Markovic og Mario Balotelli, men ingen av dem har slått til.

Det må Rodgers ta ansvar for, mener Neville, og er sikker på at Liverpool-sjefen gjør akkurat det.

- Klin til!
Men han påpeker at Rodgers ikke har fått samme overgangsbudsjett som mange av rivalene hans har gjort, inkludert Manchester United-manager Louis van Gaal.

- Manchester United har gjort det, City har gjort det, Chelsea har gjort det, Real Madrid vil gjøre det. Hvis du vil kline til, så klin til, og 40 millioner pund er ikke å kline til, sier Neville.

- Skal han kline til med noe stort, må han kjøpe en spiller for 80 millioner pund. Men det har ikke Rodgers gjort, han har kun pirket borti kanten på noe stort. De har brukt totalt 40 millioner pund, og det er ikke stort for en klubb som Liverpool, mener Neville.

Man skulle nesten tro han håper på action i det kommende overgangsvinduet ...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere