*Nettavisen* Sport.

Ber Mourinho ligge unna

Foto: Reuters/Scanpix

Harry Redknapp ber Real-sjefen holde fingrene vekk fra Gareth Bale.

01.10.10 14:13

Rett før overgangsvinduet stengte i august skal Real Madrid ha lagt inn et stort bud på den formsterke Tottenham-profilen. Det valgte ledelsen på White Harte Lane å vende tommelen ned for.

Spurs-trener Harry Redknapp ønsker å beholde den walisiske landslagsspilleren, men den kampen behøver på ingen måte å være over.

Britiske medier har de siste ukene spekulert i at Real Madrid er klar til å legge inn et nytt bud på Bale når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

- Ligg unna
Den slags antydninger liker Tottenham-sjefen dårlig. Nå ber han like godt Jose Mourinho holde fingrene av fatet.

- Jeg leste i avisene her om dagen at prestasjonene til Gareth allerede har vekket interessen til andre klubber rundt om i verden – inkludert Real Madrid og deres manager, en viss Jose Mourinho, skriver Redknapp i sin faste spalte i storavisen The Sun.

- Jose identifiserer en god spiller når han ser en. Men én ting er helt sikkert. Jeg lar ikke Gareth gå noen steder, tilføyer han.

Redknapp er krystallklar på at Bale er tiltenkt en sentral rolle i et Tottenham-lag som kan utrette store ting.

- Tottenham er en klubb på vei opp, og vi bygger noe på White Harte Lane. Mourinho kan kose seg med å se på Gareth, men han skal ingen steder, lyder det fra Spurs-sjefen.

Ikke småpenger
Spørsmålet er bare om Redknapps klare stemme når gjennom i Tottenhams styrelokaler dersom det kommer et nytt stort bud fra den spanske hovedstaden. Det skal ikke ha vært snakk om småpenger sist Mourinho & co. prøvde seg.

Og også hovedpersonen skal ha signalisert interessere for å flytte på seg.

- Det var mye penger, men spør Tottenham. De vet mer om det. Gareth vet folk ser på ham og er interessert, røpet den walisiske landslagssjefen John Toshack rett før overgangsvinduet stengte i august.

(ANB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.