Gå til sidens hovedinnhold

Ber storklubbene glemme Bale

Harry Redknapp tror kun Barcelona, Real Madrid og Manchester City har råd til waliseren.

Gareth Bale har vært fantastisk for Tottenham i år, slik han var gjennom hele forrige sesong.

Mot Norwich tirsdag sikret han tre viktige poeng for medaljejagende Tottenham, da han sto bak kampens to eneste scoringer.

Ifølge statistikkselskapet Opta har Bale enten scoret eller hatt en målgivende pasning i syv av de siste åtte Premier League-kampene han har spilt.

- En fantastisk spiller
Bale fikk selvsagt masse skryt etter kampen.

- Han er en utrolig fotballspiller og en fin type. For en spiller, for en atlet. Han har alt, absolutt alt. Når han starter på et løp, har ingen mulighet til å ta ham igjen. Han har høyden til å heade, sterk som en okse, kan drible og har egentlig ingen svakheter. For en fantastisk spiller, sa Tottenham-sjef Harry Redknapp til Sky Sports.

Les også: - Han har ikke én svakhet

Onsdag gjør spursbossen sitt ytterste for å skremme vekk eventuelle kjøpelystne storklubber.

- Kun Barcelona, Real Madrid og Manchester City har råd til å kjøpe ham og betale lønnen hans, men han er ikke til salgs. Styreformannen har også sagt at han ikke er til salgs, sier Redknapp ifølge The Telegraph.

- Kan ikke selge slike spillere
Tottenham har åpnet sesongen strålende, og ligger for øyeblikket på en god tredjeplass, syv poeng bak manchesterlagene på toppen av tabellen, men med én kamp mindre spilt. Skal Tottenham holde løpet ut, kan de ikke selge sine beste spillere, mener Redknapp.

- Hvis man ønsker å utrette ting kan man ikke selge spillere som ham, sier Tottenham-sjefen.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar