*Nettavisen* Sport.

Berbatov sto i offside på alle målene

TOMMEL OPP: Dimitar Berbatov var nok fornøyd med de fleste dommeravgjørelsene i søndagens bortemøte med Lyon.  Foto: Robert Pratta / Reuters / NTB scanpix

Dommerskandale i Ligue 1.

16.03.14 23:08

LYON - MONACO 2-3:

Monaco vant borte mot Lyon søndag i en kamp der samtlige av gjestenes mål skulle vært annullert for offside.

Seieren gjorde at Monaco fikk større luke til Lille på tredjeplass i fransk 1. divisjon. Klubben fra det lille fyrstedømmet er nummer to på tabellen med ni poengs margin.

For tredje kamp på rad slapp Lyon inn mål i løpet av de ti første minuttene. Denne gangen scoret Monaco-angriper Valere Garmain etter fire minutter, men dommer Freddy Fautrel burde ha annullert scoringen. Dimitar Berbatov sto i klar offside da han spilte videre til Garmain.

Flere feil
James Rodriguez doblet ledelsen i det 27. minutt. Igjen var Berbatov i offsideposisjon idet bulgareren vartet opp med en ny målgivende pasning.

Kort tid etter pause scoret Berbatov 3-1, men for tredje gang lot dommeren være å blåse for offside på den tidligere Manchester United-spissen.

- Vi vedkjenner oss feilene. Det var tre offsidemål. Jeg har hatt andre dårlige minner, men dette er et veldig dårlig minne for meg og mine kolleger, sa en ydmyk Fautrel etter kampen.

Stoppet fin Lyon-trend
Lyon reduserte til 1-2 ved Jimmy Briand etter 32 minutter. Samme mann gjorde enda en redusering mot slutten av kampen.

Tapet satte strek for Lyons rekke på fem kamper uten tap i Ligue 1. Klubben ligger på femteplass.

Det endte 1-1 mellom Montpellier og Bordeaux tidligere søndag.

I kveldskampen tar serieleder Paris Saint-Germain imot Saint-Étienne på Parc des Princes.

Zlatan-show
I kveldskampen sørget Zlatan Ibrahimovic for at serieleder Paris Saint-Germain vant 2-0 over Saint-Étienne hjemme på Parc des Princes.

Svensken scoret begge målene i første omgang. Ibrahimovic er toppscorer i fransk fotball med klar margin med sine 25 mål. Spissmakker Edinson Cavani er nummer to på listen med 14 fulltreffere.

PSG står med fem strake seirer i serien og har ikke tapt siden tidlig i desember. Klubben topper tabellen åtte poeng foran Monaco. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.