*Nettavisen* Sport.

Berbatovs første mål

Dimitar Berbatov viste seg frem da Tottenham slo tilbake i Premier League.

23.08.06 00:48

SPURS - SHEFF. UTD. 2-0: (Se nederst for spillerbørs)

Bulgareren begynte nedbetalingen av overgangssummen på 120 millioner kroner etter sju minutter av tirsdagens kamp. Aaron Lennon gjorde et glimrende forarbeid, og Berbatov satte ballen i mål fra kort hold.

Etter et drøyt kvarter headet han så Jermaine Jenas fri slik at det ble 2-0. Etterpå kontrollerte Spurs kampen helt uten problemer. Sheffield United kom riktignok mer med i kampen etter hvilen, men skapte egentlig ikke en eneste målsjanse.

I stedet så Tottenham farlige ut hver gang de krysset midtstreken, og foruten Berbatov leverte Aaron Lennon en glimrende kamp.

Han lurte Chris Armstrong trill rundt før 1-0-målet, og serverte flere nydelig innlegg til lagkameratene, men uten at Tottenham maktet å utnytte storspillet.

For Tottenham var det imidlertid viktigst å få Berbatov på scoringslista. Han scoret 69 mål på 154 seriekamper for Leverkusen, og kan bli spilleren som gjør at Tottenham kan utfordre de fire store i kampen om en Champions League-plass. I tillegg var Berbatovs spisspartner, Robbie Keane, glitrende.

- Robbie Keane er en uhyre klok spiller, og Berbatov spilte også veldig bra. Defensivt fungerte det også, så det var en fin kveld for oss. Jermaine Defoe gjorde det også bra da han kom inn, og det er ikke et problem å ha så mange spisser - det er en luksus, sa Spurs-manager Martin Jol etter kampen.

- De første 25 minuttene var vi ikke i nærheten av dem. I tillegg mistet vi tre spillere i dag. Vi ga oss imidlertid ikke, og jeg er stolt av gutta. Vi tapte tross alt mot et veldig bra lag. Jeg synes blant annet at Robbie Keane var fantastisk. Hva skal man egentlig si om spillere med sånne kvaliteter, sa Neil Warnock etterpå.

Se her for kampfakta og lagoppstillingene.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.