RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berg hylles i Polen

HYLLES: Henning Berg hylles for sine resultater som Legia Warszawa-trener.
HYLLES: Henning Berg hylles for sine resultater som Legia Warszawa-trener. Foto: Janek Skarzynski (Afp / NTB scanpix)
Henning Berg nyter stor suksess med Legia Warszawa.

Henning Berg er i ferd med å få et stort navn i Polen etter suksess i Europa og den hjemlige ligaen.

Nordmannens Legia Warszawa har spilt ti kamper i Europa denne sesongen uten å tape en eneste av dem. Det gleder redaktøren i den polske nettavisen Wp.pl.

- La oss sette pris på hva Berg har gjort og hva det betyr for hele den polske fotballen. Et sterkt Legia i Europa gjør hele vår fotball sterkere, skriver Jacek Stanczyk på den polske nettsiden.

Den tidligere Blackburn-manageren overtok sjefsjobben i Polens ledende klubb i desember etter Jan Urban. Hans forgjenger hadde ledet Legia til klubbens første seriegull på seks år, men klarte ikke å følge opp den sterke sesongen.

- Sammensetningen av laget etter Urban har ikke endret seg mye, men det viste seg at treneren på benken er viktig. Foran oss kan våren virkelig bli vakker, skriver han.

I den polske eliteserien leder hovedstadsklubben med to poeng på Slask Wroclaw etter 14 runder. Søndag møter Berg og co. Pogon Szczecin på bortebane. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere