RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX)

Berg tilbake om fire uker

Sist oppdatert:
Rosenborgs midtbaneveteran Ørjan Berg ble mandag operert for en lokal betennelsesreaksjon i kneet. Han er ventet tilbake på banen om fire uker.

I Rosenborg-leiren meldes det om en vellykket operasjon. Berg ble operert for en lokal betennelsesreaksjon i kneet. Først trodde Rosenborgs medisinske apperat at det var en meniskskade som førte til smerter i Bergs venstre kne.

- Det var en av to muligheter vi så for oss i forkant. Betennelsesreaksjonen gir samme symptomer som en ødelagt menisk. Vi gikk inn og fjernet betente slimposer fra kneet, opplyste lege Torbjørn Grøntvedt ved Rosenborgklinikken til NTB.

Håper på Arsenal-kampen
Ørjan Berg har ikke spilt en kamp for Rosenborg siden han måtte forlate banen et kvarter ut i kampen mot Odd Grenland 19. september.

Rosenborg håper nå at 36-åringen kan rekke oppgjøret mot Arsenal på Highbury 7. desember, men det er fremdeles usikkert.

- Vi forventer at han kan trene med ball igjen om fire uker, sa Grøntvedt.

Vidar Riseth vil tirsdag bli operert for en akillesirritasjon og i en muskelbrist i leggen, melder NTB. Forsvarsspilleren må etter operasjonen holde seg på sidelinjen ut året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere