RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berg tilbudt manager-jobben i Blackburn

Foto: Erlend Aas/Scanpix
Sist oppdatert:
Blir sjefen til Morten Gamst Pedersen.

Mandag var Henning Berg (43) i møte med Blackburn Rovers for å diskutere den ledige managerjobben i klubben. Ifølge TV 2 Sporten - hvor han er ansatt som fotballekspert - har Berg nå fått tilbud om jobben.

Kun detaljer skal gjenstå før kontrakten kan signeres.

Henning Berg har tidligere vært trener i Lyn og Lillestrøm. Han hadde en strålende spillerkarriere i blant andre Blackburn og Manchester United.

Mens han var i Blackburn første gang, vant klubben Premier League. Da han returnerte til klubben etter noen sesonger i United, vant Rovers ligacupen.

Les vårt store intervju med Henning Berg - klikk på bildet til høyre.

Blackburn rykket ned fra Premier League forrige sesong, under ledelse av Steve Kean.

Fansen hadde lenge ønsket Kean bort, og har lenge også ytret misnøye mot eieren Venky's, men Kean fikk først sparken denne sesongen.

Den siste tiden har klubben blitt ledet av Eric Black.

Rovers ligger på femteplass i Englands nest øverste divisjon, hvor de to beste rykker direkte opp til Premier League og de fire neste spiller et omspill om den tredje opprykksplassen.

Ian Holloway, Simon Grayson og Harry Redknapp er blant de andre kandidatene som er blitt nevnt i forbindelse med managerjobben i Blackburn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere