RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergdølmo beordret ut av byen

Sist oppdatert:
André Bergdølmo og resten av Borussia Dortmund-spillerne rømmer fra rasende fans og drar til en bortgjemt treningsleir på landet.

Krisen i Rosenborg blir bare småtteri sammenliknet med det som skjer i Dortmund. Etter helgas tap for Hamburg ligger laget helt nede på 15. plass på tabellen.

Etter kampen blokkerte rasende fans utgangen på Westfalen stadion. Spillerne måtte vente i flere timer før de fikk forlate arenaen. Spillere forsøkte også å snakke fornuft med fansen, men uten at det nyttet.

Nå beordres spillerne bort fra byen etter tirsdagens kamp mot Hertha Berlin, skriver AP.

Det har ikke lykkes TV 2 Nettavisen å få tak i André Bergdølmo mandag, men spillerne skal bort fra byen for å unngå de stadige påminnelsene om krisen. I tillegg til svake sportslige resultater, er klubbens økonomi fryktelig. I fjor skal klubben ha gått over én milliarder kroner minus. Det er tidenes verste baksmell i Bundesliga.

- På denne treningsleiren får vi fred og tid til å prate. Usikkerheten blant spillerne er ikke noe man kan få orden på i løpet av to-tre uker. Til det trengs det en tryllekunstner. Det er ikke jeg, sier trener Bert van Marwijk til AP.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere