RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Bergdølmo ferdig i Lillestrøm

Sist oppdatert:
Klubben ville degradere ham til assistenttrener for juniorlaget.

André Bergdølmo (39) har vært i Lillestrøm store deler av livet. Etter sin aktive karriere, kom han tilbake til Åråsen i 2009 - som assistent for Henning Berg.

I 2010 overtok han som trener for juniorlaget og ledet dem til seier i interkretsserien. Lillestrøm-juniorene topper også denne sesongen.

Ifølge VG Nett fikk han tilbud om å fortsette som trener også i 2012, men kun som assistent på juniorlaget. Dette er uaktuelt for Bergdølmo.

- Jeg føler jeg har gjort en bra jobb. Sportslig er jeg stolt av det vi har fått til. Det er jo klubben min, men så lenge de ønsker en forandring, får jeg se meg om etter nye utfordringer, sier 39-åringen.

Den tidligere Ajax-spilleren har også en deltidsjobb som fotballekspert hos Viasat.

Lillestrøms leder Per Mathisen forteller at Bergdølmo har gjort en god jobb og at ønsket om en ny hovedtrener for juniorlaget ikke har sammenheng med Bergdølmos kvaliteter, men at det delvis skyldes at han jobber nokså mye for Viasat.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere