RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SENTRAL: Sander Berge spilte samtlige minutter da Genk tok sin første seier i den nye sesongen. Det skjedde med en overbevisende 5-3-seier borte mot Antwerpen.
SENTRAL: Sander Berge spilte samtlige minutter da Genk tok sin første seier i den nye sesongen. Det skjedde med en overbevisende 5-3-seier borte mot Antwerpen. Foto: Yorick Jansens (AFP)

Berge med i Genks målfest

Sander Berge var med på Genk-laget som herjet med Antwerpen på bortebane i Belgias toppdivisjon søndag. Nordmannen og co. vant oppgjøret 5-3.

Det gikk virkelig unna i første omgang. Etter 21 minutter ledet Genk 3-0, og til pause hadde gjestene rukket å få med seg enda ett mål og ledet 4-1.

Mbwana Samatta var sist på ballen ved to av Genks scoringer.

Vondt ble det verre for Antwerpen da Dino Arslanagic ble tvunget til å gjøre selvmål etter en snau time.

Hjemmelaget pyntet på resultatet med to sene reduseringer, men måtte likevel konstatere at Genk var det klart hvasseste laget.

Berge spilte hele kampen for gjestene. Seieren var Genks første etter tre serierunder, mens det var Antwerpens første nederlag i den ferske fotballsesongen.

Club Brugge topper tabellen med full pott.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere