RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SER ALVORET: Celtic-spiller Jo Inge Berget er klar på resultatkravet foran helgens ligakamp mot Ross County.
SER ALVORET: Celtic-spiller Jo Inge Berget er klar på resultatkravet foran helgens ligakamp mot Ross County. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos / NTB scanpix)

Berget: - Uakseptabelt med tap igjen

Sist oppdatert:
Forventer opptur mot tabelljumboen.

Jo Inge Berget og Celtic møter tabelljumbo Ross County lørdag. Alt annet enn seier er uakseptabelt. Det skjønner nordmannen.

- Vi kan ikke tape to kamper på rad i serien. Vi må vinne, få tre poeng og komme i gang med en seiersrekke, sier Berget til klubbens hjemmeside.

Kampen mot Ross County er Berget og Ronny Deilas første kamp siden det vonde hjemmetapet mot serieleder Hamilton Academical.

I Skottland forventer alle at Celtic skal vinne serien enkelt. Med best økonomi og den - på papiret - beste troppen er kanskje ikke det så rart. Berget hevder på sin side at det ikke er så enkelt som det virker utenfra.

Må være 100 prosent

- Folk som står utenfor liker å tro at det er grei skuring for Celtic, men det stemmer ikke. Lagene er gode og vi må være på vårt beste for å vinne kamper, så det er en god standard.

- Resultatene sier at vi ikke er så gode som vi kan være, og andre lag kan slå oss.

For motstanderen er kampene mot Celtic de største i løpet av sesongen, mener nordmannen.

- Det vet vi, så vi må være på i hver eneste kamp. Hvis vi ikke er hundre prosent vil motstanderen ha en mulighet, sier han.

Skyter av Skottland

Ronny Deila håper at de spillerne som har kommet tilbake fra landslagspause gjør det med ny giv.

- Mange av guttene som har kommet tilbake fra landslagsoppdrag hadde gode opplevelser. Skottland var fantastiske da jeg så dem mot Polen. Det var bra for skotsk fotball, sier Celtic-manageren.

Han ser på tapet mot Hamilton som et unntak, og er trygg på at laget vil slå tilbake.

- Vi var inne i en god periode, men så kom det svake resultatet mot Hamilton, sier han.

- Vi hadde elleve sjanser mot Dundee United og scoret seks mål. Mot Hamilton hadde vi tolv og scoret ingen. Hvis vi kan fortsette å skape så mange sjanser, vet vi at vi kommer til å vinne kamper, avslutter Deila. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere