Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berget klar for Malmö

KLAR FOR MALMØ: Jo Inge Berget.
KLAR FOR MALMØ: Jo Inge Berget. Foto: Pa Wire (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Nordmannen har signert for Åge Hareides svenske klubb.

Det bekrefter klubben mandag ettermiddag. 24-åringen kommer gratis etter å ha blitt fristilt fra Cardiff tidligere i januar.

- Malmö er et spillende lag som ikke vil slå lange baller, men ta seg frem gjennom å spille langs bakken på en underholdende måte. Det er en slik type fotball jeg foretrekker, og jeg tror min spillestil passer i laget, sier Berget til klubbens hjemmeside.

Han har undertegnet en treårskontrakt med det svenske Champions League-laget. Hareides menn vant Allsvenskan også i 2014, seks poeng foran IFK Gøteborg.

- Jeg vet at Malmö har store forventinger på seg, men det er ingenting sammenlignet med det jeg har opplevd tidligere. Nå gjelder det for oss å gjenskape forrige sesongs reise, og jeg skal gjøre mitt beste for å kapre en plass på laget, sier nordmannen.

- Bidrar med mål
Malmös sportssjef Daniel Andersson er fornøyd med signeringen.

- Jo Inge Berget er en offensiv spiller som kan anvendes i flere ulike posisjoner. Han er rask, god med ballen og bidrar med mål og assist. Vi var interesserte i han allerede forrige vinter, men da gikk han til Cardiff. Nå ser vi frem til å se ham i Malmö, sier Andersson.

Berget ble hentet til Cardiff av Ole Gunnar Solskjær i januar 2014. Den tidligere Molde- og Strømsgodset-spilleren opplevde å få lite spilletid for waliserne. I høst var 24-åringen på lån i Celtic, men oppholdet med Ronny Deilas klubb ble ikke forlenget.

Nå er han altså tilbake i skandinavisk fotball.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!