RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berisha klar for ny klubb

NY KLUBB: veton Berisha drar til Tyskland.
NY KLUBB: veton Berisha drar til Tyskland. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Bekreftet klar for tysk fotball.

Angrepsspilleren Veton Berisha er klar for den tyske klubben Greuter Fürth. Det bekrefter klubben på sin nettsiden onsdag.

Berishas kontrakt med Viking har løpt ut og dermed går 21-åringen nesten vederlagsfritt til den tyske klubben. Viking har imidlertid rett på utdanningskompensasjon for spilleren som er fostret opp i klubben.

Greuter Fürth spiller i 2. Bundesliga og endte på 14.-plass sist sesong.

Klubben skriver at nordmannen har signert en treårskontrakt.

- Veton er en spiller med en flott mentalitet og en positiv, aggressiv spillestil. Han kan spille i flere posisjoner og er anvendelig offensivt. Vi har fulgt ham en stund og er ikke overrasket over at også andre klubber har gjort det. Derfor er vi desto mer fornøyd med at vi klaret å overtale ham til å komme hit, sier klubbens sportsdirektør Michael Mutzel.

Berisha sier en drøm har gått i oppfyllelse.

- For meg har det alltid vært en drøm å spille i Tyskland. Greuter Fürth har et utmerket rykte og har vist seg som en klubb der unge spillere kan utvikle seg videre, sier 21-åringen i en kommentar om overgangen.

Han blir lagkamerat med Zlatko Tripic i den tyske klubben.

Berisha har vært i storform for Viking så langt i Tippeligaen og 21-åringen har nettet 11 mål i den norske toppdivisjonen i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere