RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berlusconi går av i Milan

Sist oppdatert:
Italias statsminister Silvio Berlusconi trakk seg tirsdag som klubbpresident i Milan på grunn av en ny lov som skal forhindre interessekonflikter.

Silvio Berlusconi har vært klubbpresident i AC Milan siden 1986. Den italienske storklubben har ennå ikke utpekt en ny president, men ifølge en italiensk avis skal Berlusconi forsøke å hjelpe sønnen Piersilvio til å overta.

- Selvsagt er jeg lei meg. Jeg er svært lei meg, sa Berlusconi, som svarte «elleve» da han ble bedt om å si hvor lei han er på en skala fra en til ti.

- I årene jeg har vært president har jeg vunnet mer enn noen annen i hele verden, regnet i internasjonale titler, sa Berlusconi.

Den nye loven forbyr ifølge NTB regjeringsmedlemmer å lede viktige selskaper i det private næringsliv. Berlusconi kan fortsatt eie selskaper, så lenge han ikke er involvert i den daglige driften.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere